Compania tech cu cea mai rapidă creștere deschide un birou la Brașov

Tremend Software Consulting inaugurează un nou centru de dezvoltare, după ce numărul angajaților din București a crescut cu peste 40 la sută, în prima jumătate a anului.

Noua echipă din Brașov va contribui la proiectarea și construirea de soluții pentru clienți globali, în domenii precum telecom, servicii bancare, retail, media și automotive. Specialiștii din noua locație vor fi implicați în dezvoltarea de proiecte complexe de mobile banking, eCommerce sau marketplace, soluții pentru îngrijirea la domiciliu și pentru vehiculele autonome, dar și sisteme infotainment.

Printre tehnologiile ce vor fi utilizate se vor număra IoT, Artificial Intelligence, Blockchain, Machine Learning și Microservices. „Brașovul oferă mai multe avantaje importante: specialiști talentați, o etică a muncii solidă și apropierea de București. Asta ne va ajuta să împărtășim cu ușurință valorile de bază ale companiei, precum agilitatea, dezvoltarea continuă și expunerea la cele mai noi tehnologii și instrumente de dezvoltare”, explică Ioan Cocan (foto), Managing Partner la Tremend, el însuși de loc din Brașov.

Până la sfârșitul anului, Tremend își propune să angajeze aici zece ingineri software, cu expertiză în PHP (Drupal și Magento), Java, JavaScript, C++, Android, front-end, QA. Noul centru de dezvoltare a companiei ocupă 250 de metri pătrați, este situat in zona Centrul Nou, la jumătatea distanței dintre Universitatea Transilvania și Piața Tricolorului, și va deveni operațional în primele zile din august. Decizia companiei de a se extinde în afara Bucureștiului a fost încurajată de volumul tot mai mare și complexitatea proiectelor dezvoltate pentru clienți din România și din străinătate.

La începutul anului, Tremend a apărut în topurile Financial Times 1000 și Inc. 5000, dedicate companiilor europene cu cea mai rapidă creștere. Anul trecut, s-a alăturat, cu o creștere de 399 la sută în perioada 2012-2016, celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Tremend s-a aflat pe locul 37 la categoria Fast 50, cea mai înaltă poziție ocupată de o companie românească.

 

Cele mai importante noutăți din domeniul Resurselor Umane pot fi găsite și pe pagina noastră de Facebook.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close