Companii de top, din transport și logistică, recrutează la TransLogistica Expo, în octombrie

TransLogistica Expo, Salonul Internațional de Transport și Logistică, cel mai amplu eveniment de profil din regiune, va organiza, în premieră, un târg de joburi și cariere, în 14 octombrie, în pavilionul expozițional C5 din Romexpo.

Angajatorii, în mare parte expozanți TransLogistica Expo, dar și companii care și-au exprimat dorința de a susține acest eveniment, își propun să găsească personal care să acopere posturile vacante și vor să susțină un dialog viu cu studenții prezenți, astfel încât aceștia să fie cât mai pregătiți pentru startul unei cariere. Sunt așteptați cu joburi vacante de companii de transport rutier, feroviar, maritim și aerian, logistică, intralogistică, manipulare, depozitare sau IT, precum Romfract Grup, Grup Feroviar Român, Cargo Partner, Delamode, Aquila Transport, EVW Holding, Vetro Design, TransFeroviar Călători, KLG, DSV Group, Tibbett Logistics, Unicom Group, DB Rail, DHL și Transport Trade Service.

Evenimentul își propune să-i sprijine atât pe cei care au o meserie și vor să-și găsească un job, cât și pe cei care doresc să se specializeze în meserii din transporturi și logistică, și să descopere universitățile și școlile de formare în domeniu. În aceeași zi are loc și tradiționala masă rotundă „Cariere în TransLogistică”, la care vor participa cadre didactice, formatori, studenți și angajatori din transporturi, logistică și IT. Și-au anunțat participarea cadre universitare de la Universitatea Politehnica București, Academia de Științe Economice, Universitatea Tehnică Pitești, Universitatea Artifex București, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Ovidius Constanța, Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești. Printre școlile de formare care au confirmat prezența se numără Centrul de pregătire și perfecționare în transporturi rutiere, Fundația Academia de transport Intern și Internațional sau Centrul Național de Calificare și Instruire Feroviară.

Mai multe detalii despre Târgul de Joburi și Cariere pot fi găsite aici.

Ministerul Afacerilor Externe a lansat un site dedicat oportunităţilor de angajare în instituţiile europene

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close