Concurs pentru programatori, cu un mare premiu de 65.000 de dolari

Milestone Community Kickstarter Contest este un eveniment dedicat inovaţiei, la care programatorii şi dezvoltatorii își pot prezenta ideile de integrare bazate pe managementul video. Anul trecut, marele premiu a fost câştigat de o echipă din România, reprezentată de Ovidiu Ciurte, Mihai Gheorghe și Vlad Crăciunescu.

Lider global pe piaţa platformelor deschise pentru soluţii software de management video prin IP (VMS), Milestone Systems a lansat a doua ediţie anuală a evenimentului Milestone Community Kickstarter. Iniţiativa propune o colaborare a comunității de parteneri şi clienţi, pentru promovarea şi susţinerea inovaţiei prin finanţarea activităţii de dezvoltare şi prin asistenţă pentru lansarea pe piaţă de noi integrări concrete pe platforma de video management.

Milestone organizează Milestone Community Days – ca evenimente regionale unde se reunește comunitatea de dezvoltatori pe platformele de video management. Pentru regiunea EMEA, ediția 2018 va avea loc la Barcelona, între 6 și 9 februarie, sub deviza „Creating an intelligent world!”. „Această competiţie este foarte importantă pentru noi şi pentru comunitatea noastră, și face parte din misiunea noastră de a identifica soluţii unice pentru management video, supraveghere video şi alte idei, ce pot fi adăugate portofoliului Milestone XProtect VMS”, declară Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer, Milestone Systems.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în IT

Concursul este deschis persoanelor sau organizaţiilor care au o idee unică. Poate fi un fragment de cod care să îmbunătăţească securitatea unui mic magazin de retail, un concept care să îi ajute pe copii să înveţe mai bine la şcoală sau să obţină performanţe sportive superioare, o modalitate de a monitoriza tipare cu scopul îmbunătăţirii producţiei, sau a logisticii, transporturilor, construcţiilor sau agriculturii. Poate fi o soluţie simplă, dar valoroasă, pentru ajutarea pacienţilor şi vârstnicilor. Singura cerinţă este ca ideea să aparţină participantului şi să fie creată pe baza pachetului pentru dezvoltare software (Software Development Kit – SDK) Milestone Integration Platform (MIP).

Câştigătorul va primi un premiu care valorează 65.000 de dolari, care va consta într-un premiu în bani, în valoare de 10.000 de dolari, verificare şi feedback pentru proiectarea soluţiei, suport pentru dezvoltarea prototipului, Milestone Solution Certification pentru soluţia aleasă și suport pentru marketing şi expunere. În decembrie, vor fi aleşi cinci finalişti, care vor beneficia de intrare gratuită şi de un stand la Simpozionul Milestone pentru Platforme Integrate 2018 (Milestone Integration Platform Symposium – MIP), iar între 19 și 22 februarie 2018 va fi anunţat câştigătorul, în cadrul MIPS 2018, la Las Vegas, Nevada. Termenul limită pentru înscrieri este 30 noiembrie. Mai multe informații pot fi găsite aici.

DESPRE CÂŞTIGĂTORUL DE ANUL TRECUT

Câştigătorul de anul trecut a fost Parking Spotter (foto) – o aplicaţie dezvoltată de o echipă din România, care ajută utilizatorii sa găsească cel mai apropiat loc de parcare disponibil. Proprietarii de parcări pot îmbunătăţi fluxul operaţional prin analizarea imaginilor video obţinute cu ajutorul camerelor instalate într-o parcare şi prin centralizarea tuturor parcărilor dintr-un oraş sau ţară într-o singură aplicaţie. Echipa Parking Spotter a beneficiat de suportul companiei Helinick, pentru dezvoltarea proiectului și participarea la competiție. Un membru al juriului a declarat despre Parking Spotter că „este o metodă genială de a demonstra cum o integrare relativ simplă poate fi extrem de valoroasă”. Soluţia a primit şi un loc în Top 30 Inovaţii Tehnologice 2017, din partea revistei Security, Sales & Integration. Recent, Parking Spotter a primit recunoașterea acordată de comunitatea locală de Securitate prin Trofeul OSPA, la categoria Instalatori/ Integratori Sisteme de Securitate.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close