Congresul Naţional de Farmacie dă startul înscrierilor pentru ediția din septembrie

Farmaciștii din toată țara se pot înscrie pentru cea de-a 17-a ediţie a Congresului Naţional de Farmacie din România (CNFR) 2018, care se va desfășura între 26 și 29 septembrie, la București.

Participanții la cel mai important eveniment farmaceutic al anului vor discuta despre design-ul medicamentului (sinteză, analiză, inovare), plantele medicinale (actualități în cercetare și utilizarea terapeutică), xenobiotice și biotice (evaluarea clinică și non-clinică a eficacității și siguranței), tehnologia farmaceutică (perspective în optimizarea formelor farmaceutice) și practica farmaceutică (aspecte legislative ale managementului, marketing-ului farmaceutic și ale tehnologiei informaționale).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În cadrul CNFR 2018 vor fi organizate o serie de simpozioane: Biofarmacie și farmacocientică, ediția a XII-a; Istoria farmaciei, ediția a III-a; Farmacia clinică, în contextul provocărilor farmacoterapiei contemporane; Nutriție și siguranță alimentară impact asupra sănătății umane; Farmacia de spital – noi orizonturi; Substanțele de abuz – abordări actuale și noi provocări.

Organizatorii congresului sunt Societatea de Științe Farmaceutice din România, Colegiul Farmaciștilor din România și Facultatea de Farmacie UMF „Carol Davila” București. Președintele CNFR este Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa, președintele Colegiului Farmaciștilor din România, iar președintele Comitetului de organizare este Prof. Univ. Dr. Doina Drăgănescu, decan al Facultății de Farmacie UMF „Carol Davila” București.

Taxa de înscriere pentru cadre didactice universitare este de 120 de euro, în cazul profesorilor și conferențiarilor, sau 50 de euro, pentru șefi lucrări, asistenți, doctoranzi, rezidenți. Farmaciștii, medicii, alte profesii din domeniu, vor achita 120 de euro, persoanele însoțitoare – 50 de euro, cadrele didactice pensionate – 70 de euro, iar studenții vor beneficia de intrare gratuită. Taxa este redusă până în 15 aprilie. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close