ContaBILL vorbește despre viitorul contabilității în România

Smart Bill face un nou pas în misiunea de a îmbunătăți modul de lucru al firmelor din România și de a construi o punte între antreprenori și firmele de contabilitate.

Smart Bill, soluția de facturare și gestiune nr. 1 în România, invită firmele de contabilitate, în 5 mai, la cea mai modernă conferință de profil, în misiunea de a eficientiza relația dintre acestea și clienții lor, și de a transforma contabilitatea într-un atu de business. Tema conferinței ContaBILL este „Viitorul contabilității în România” și va acoperi mai multe subiecte: noutăți fiscale, impactul tehnologiei asupra contabilității, securitate în contabilitate, studii de caz cu cele mai întâlnite probleme ale clienților și cum să crești un business de conta.

„În prezent, firmele merg cu teancul de hârtii, lună de lună, la contabili care reintroduc, de cele mai multe ori manual, de la zero, toate aceste date în contabilitate. Pe lângă costurile uriașe de timp, acest lucru înseamnă și ineficiență. Clienții au acces la datele contabile importante cu o lună întârziere, când, de multe ori, acestea nu mai sunt relevante. Cum ar fi să citești știrile cu o lună întârziere? Din acest motiv, pentru multe firme, contabilitatea este doar o corvoadă, nu îi percep valoarea de business, deși în contabilitate sunt surprinse toate datele despre afacerea lor. E ca și când ți-ai face analize lunar, dar nu ai afla niciodată rezultatul. Credem că Smart Bill, prin versiunile sale în cloud, poate avea o contribuție importantă aici”, declară Mircea Căpățînă, co-fondator Smart Bill.

Accesul la ContaBILL este gratuit, pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile. Evenimentul este dedicat exclusiv firmelor de contabilitate. Înscrierile se pot face pe pagina evenimentului.

Înființată în 2007, de Radu Hasan, Ioana Hasan și Mircea Căpățînă, Smart Bill este astăzi cea mai apreciată soluție de facturare și gestiune de pe piața locală. Echipa Smart Bill numără 50 de membri, dar se va extinde până la finalul anului la aproximativ 60 de persoane.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close