Continental: Burse de 500 de lei/lunar, pentru cei mai buni studenți

De anul acesta, compania Continental Sibiu le oferă tuturor studenților posibilitatea de a accesa, pe lângă salariul agreat prin contractul de muncă, o bursă privată în valoare de 500 de lei net, în fiecare lună.

Oportunitatea se adresează studenților care îmbină partea de studii cu cea practică, indiferent de anul de studiu sau norma de lucru (de două, patru, șase sau opt ore pe zi – minimum un contract de două ore pe zi la Continental). Salariul este proporțional cu norma de lucru agreată, dar bursa se oferă întreagă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Bursa Continental se acordă din momentul accesării și până la absolvire, inclusiv pe perioada vacanțelor. Pe perioada accesării bursei, studentul trebuie să aibă un contract de internship. Tinerii care vor să-și înceapă cariera la Continental pot descoperi aici oportunitățile de internship. În plus, compania a lansat și o linie dedicată oamenilor interesați să lucreze în domeniul automotive. La *4000, candidații pot primi informații despre orice job disponibil. Potrivit unui sondaj realizat în perioada septembrie-octombrie 2017, la care au participat circa 1.000 de salariați dintre cei 4.000 care lucrează în companie, 72 la sută dintre ei se declară mândri că lucrează la Continental.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close