Continental: Inginerii din Sibiu și Timișoara lucrează la sistemul ce va revoluționa bicicleta electrică

Pentru a dezvolta soluții tehnologice pentru un viitor fără emisii, Continental folosește cunoștințele și progresele în tehnologia auto 48V și aduce două unități de antrenare de 48V pe bicicleta electrică.

„Noua tehnologie eBike 48V, combinată cu un motor integrat și o transmisie fără trepte automată, este un pas logic și necesar în evoluția e-bike-ului. Continuarea integrării și transferului know-how-ului de la Continental în viitoarele concepte pentru modele de biciclete electronice ce urmează să apară este o necesitate pentru a furniza biciclistului siguranța și confortul cerut”, declară Jörg Malcherek, responsabil pentru sistemele Bicycle Systems din Continental.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Echipa eMobility din Sibiu lucrează la dezvoltarea conceptului din punct de vedere mecanic, software și electronică, precum și la testarea lui la nivel de componente și sistem. Echipa din Timișoara, implicată în proiect, este responsabilă pentru dezvoltarea modulului software pentru controlul treptelor de viteză (mod automat și manual).

48V Revolution este primul motor pe bicicleta de 48V, cu o transmisie automată fără trepte, complet integrată, cuprinsă într-o unitate multifuncțională de acționare. Cu unitatea de antrenare 2-în-1 și transmisia planetară variabilă continuă (CVP) cu un raport de rază de acțiune de 380 la sută, 48V Revolution stabilește un nou standard în sistemele integrate de biciclete electronice, iar rezultatul este o plimbare complet automată, fără probleme. Pentru a completa 48V Revolution, Continental va introduce și tehnologia 48V Prime, pentru a fi folosită cu biciclete electronice convenționale. Pe măsură ce piața mondială a motocicletelor crește, dinamică și plină de potențial, Continental își concentrează atenția și asupra acestui domeniu de pionierat, ca parte a unei abordări holistice a mobilității. Comenzile pentru 48V Revolution și 48V Prime vor fi disponibile din 2018.

Continental construiește o rețea globală completă pentru asistență și service post-vânzare, pentru a se asigura că dealerii, comercianții cu amănuntul și utilizatorii finali primesc tot sprijinul de care au nevoie. „Suntem încântați să arătăm că partenerul nostru original, Cycle Union, va fi primul care va lansa ultima sa gamă de e-bike manufaktur, ce va fi echipat cu noile sisteme 48V Prime și 48V Revolution”, afirmă Jörg Malcherek. Vor urma și alți parteneri originali, precum TechniBike, care vor prezenta modelele lor de biciclete electrice pe baza sistemului eBike 48V.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close