Continental: premiu de la Ford, pentru furtunurile fabricate la Nădab

Echipa Continental din Nădab a primit cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de Ford – distincția Q1, pentru furtunurile produse în fabrica sa. Aceasta se acordă în urma unui set de evaluări, ce au vizat mai multe paliere de funcționare a producătorului de furtunuri.

ContiTech a produs și livrat către Ford peste 550.000 de diferite furtunuri, numai în 2016. Ancuța Aga, Nicolae Ardelean și Ioan Iancu se numără printre cei care lucrează la produsele livrate companiei Ford.

Nicu, așa cum îi spun colegii, este parte a echipei ContiTech din 2009. Lucrează în unitatea de producție în postul de operator tăiere. După ce își termină treaba, vine rândului colegului său, Ioan, care asamblează produsele. Deși are o vechime de mai puțin de doi ani în companie, el lucrează pe toate mașinile de asamblare și transformă produsul primit de la Nicu în furtunul care este livrat. În lanțul procesului de fabricație urmează Ancuța. De fiecare dată cu zâmbetul pe buze, ea instruiește, verifică și motivează echipa, pentru a menține cele mai înalte standarde de calitate.

Munca lor și a colegilor a fost recompensată prin distincția Q1, o recunoaștere a angajamentului global pe care Continental îl arată față de calitatea produselor, dar și pentru încrederea pe care Ford o are în companie, pentru precizia livrărilor, managementul materialelor și sprijinul pe partea de inginerie și costuri. „Ford este unul dintre clienții strategici ai Continental, iar premiul Q1 este recunoașterea efortului extraordinar al echipei. Felicit întreaga echipă ContiTech Nădab pentru această realizare, care va deschide uși spre dezvoltare și progres”, declară Christian Krafft, directorul general al fabricii de furtunuri din Nădab.

DESPRE CONTINENTAL

Prin cele cinci divizii ale sale – Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech -, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial, a înregistrat în 2016 o cifră preliminară de afaceri de aproximativ 40,5 miliarde de euro şi are peste 220.000 de angajaţi în 55 de ţări. Între 1999 și 2015, Continental a investit 1,13 miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele cinci divizii ale sale sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. La finalul anului 2015, avea circa 16.500 de angajaţi și și-a mărit echipa, în 2016, cu peste 1.000 noi membri, în România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close