ContiTech Nădab are un nou director general

De la începutul acestui an, Franziska Jung preia funcția de director general al unuia dintre cei mai mari furnizori internaționali de produse din plastic şi cauciuc. Predecesorul său, Christian Krafft, a preluat poziția de Product Industrialisation Manager în locația Rayong, Thailanda.

„ContiTech Nădab a crescut destul de mult în ultimii ani: au fost dezvoltate mai multe linii de producție și achiziționată o a doua clădire. De-a lungul anilor, compania a investit peste zece milioane de euro în această locație și avem în prezent 860 de angajați. Prima mea impresie despre ContiTech Nădab îmi dă încredere cu privire la planurile de viitor. Am găsit aici oameni foarte motivați și deschiși și, una peste alta, o bază bună pentru schimbările și provocările noastre viitoare. Aștept cu nerăbdare un an interesant”, declară Franziska Jung.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul director general a venit în România de la fabrica Hannoversch Münden, din Germania, unde a fost, din 2015 până acum, director de operațiuni. De-a lungul anilor, a ocupat poziții diferite în cadrul ContiTech MGW, în Germania. ContiTech Nădab realizează furtunuri curbate, drepte și convolute, pentru inducția aerului. Fabrica produce circa 13 milioane de unități, în fiecare an, pentru mașini de pasageri, autovehicule hybrid și vehicule comerciale.

În 2017, Continental a realizat o cifră de afaceri preliminară de aproximativ 44 de miliarde de euro și are peste 233.000 de angajați în 56 de țări. Între 1999 și 2016, Continental a investit circa 1,2 miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate aici. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. În România, Continental avea 18.200 de angajaţi, la finalul anului 2016.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close