Conturul României pe bicicletă, pentru conștientizarea autismului

Timp de 16 zile, patru cicliști temerari vor „desena” conturul țării pe bicicletă, pentru o cauză nobilă: conștientizarea autismului în cât mai multe comunități și strângerea de fonduri pentru recuperarea celor 500 de copii speciali ai asociației Help Autism.

Bogdan Bara, Iulian Pintilie, Ștefan Slăvilă și Alexandru Mierlea sunt cicliștii din comunitatea „Vara la Pedală”, transformați în ambasadori ai copiilor cu autism. Ei vor descoperi frumusețile României pe parcursul a 3.000 km, parcurși pe bicicletă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Traseul urmărește extremitățile geografice ale României. Fiecare zi include locuri simbolice pentru istoria românilor. Turul se împarte în etape, de circa 180 km/zi, cu începere din București, în 4 august, spre sud, apoi spre est, pentru a reveni în Capitală pe 19 august. Echipa și staff-ul tehnic vor poposi în biblioteci publice, înscrise în programul EduCaB, și vor participa la evenimentele de informare și conștientizare a autismului. În fiecare locație, vor fi împărțite cărți și materiale informative, pentru a fi distribuite mai departe în comunitățile locale.

Inițiativa Contour 100 aparține UBIS Club și este organizată în parteneriat cu Help Autism, EduCaB şi Editura Herald, cu susținerea Novo Park,  a sindicatului U.P.A., Randstad, Orbea și Trisport.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close