Coordonatorul celui mai bun program de HR din lume susţine un Master Class în România

Pe 6 aprilie, în Bucureşti, Lynda Gratton, Professor of Management Practice la London Business School, susţine Master Class-ul The Future of Work & The Future of HR.

La London Business School, Lynda Gratton conduce programul Human Resource Strategy în Transforming Companies, considerat cel mai valoros program de HR la nivel mondial. În ultimii 20 de ani, a scris mult despre interfața dintre oameni și organizații. Cărțile publicate de ea acoperă teme precum legătura între organizații și strategia de HR (Living Strategy), noile moduri de lucru (The Democratic Enterprise), creșterea complexității colaborării (Hot Spots și Glow), impactul schimbărilor la nivel global în employment și muncă (The Shift).

În iunie 2016, a lansat The 100-Year Life: Living and Working în an Age of Longevity, scris împreună cu Andrew Scott, Professor of Economics la London Business School. Activitatea Lyndei Gratton a fost recunoscută la nivel global: a primit premiul Tata, în India, a fost numită Annual Fellow of NAHR și a câștigat premiul CCL, în SUA, și fost răsplătită cu HR Prize, în Australia. Lynda este Fellow în World Economic Forum, în cadrul căruia a condus Cosiliul de Leadership. A fost membru al juriului pentru FT Business Book of the Year, conduce panelul pentru oferirea premiului Drucker și este în consiliul de conducere al London Business School.

Despre Master Class

În primul rând, HR-ul are rolul esențial de a se asigura că întreaga companie știe cum va arăta piața muncii în viitor și că astfel crește performanța organizației. Lynda va parcurge trendurile-cheie ce vor defini această piață în viitor și îi va ajuta pe participanți să se asigure că organizația lor va rămâne capabilă să atragă talentele potrivite și în viitor.

Apoi, HR-ul trebuie să reconsidere propria sa funcțiune și felul în care contribuie la construirea unei organizații performante. Cei doi piloni ce susțin acest lucru sunt simplificarea muncii (eliminarea practicilor și proceselor „expirate”, care blochează înalta performanță și nu fac altceva decât să consume timpul și energia angajaților) și să devină arhitectul și apărătorul Employee Experience, și să se asigure că valorile companiei sunt comunicate prin procese specifice și că fiecare contact cu angajatul – de la recrutare până la managementul performanței – reflectă scopul organizației.

Lynda Gratton este președintele de onoare al juriului la cea de-a noua ediție a Galei Premiilor de Excelență HR Club, care are loc tot pe 6 aprilie. Este singurul eveniment în cadrul căruia este recunoscută și premiată excelența în resurse umane și managementul oamenilor. Înscrierile sunt așteptate la adresa florina.dinca@hr-club.ro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close