Cristian Chivu își începe cariera de antrenor, la Inter Milano

După ce a absolvit cursurile academiei de antrenori de la Coverciano, fostul căpitan al „naționalei” de fotbal a ales să-și înceapă noua carieră de jos. El va antrena echipa sub 14 ani a lui Internazionale Milano.

„Îi mulțumesc lui Cristian și îi urez bun venit în familia noastră. Poate fi un model pentru puștii noștri. Ne-a reprezentat culorile cu onoare la prima echipă, iar acum începe o nouă aventură. Sunt sigur că venirea lui aici va aduce o mare contribuție performanței și că el poate deveni un antrenor extraordinar”, spune Roberto Samaden, șeful academiei de tineret de la Inter.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La Coverciano, Chivu a făcut parte dintr-o serie specială de cursanți, care au obținut dreptul de a participa la cursuri datorită faptului că au bifat cel puțin 180 de prezențe în Serie A. El a evoluat în Italia pentru AS Roma, între 2003 și 2007, și Inter Milano, între 2007 și 2014, după ce jucase peste 100 de meciuri pentru Ajax Amsterdam. A purtat de 75 de ori tricoul „naționalei” României și a cucerit trei titluri de campion al Italiei (2008, 2009, 2010, cu Inter), două cupe ale Italiei (2007, Roma/2010, Inter) și Liga Campionilor (2010, cu Inter). După ce a renunțat la cariera de jucător, a fost observator tehnic la UEFA.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close