Cristian Secoşan revine la conducerea Siemens România, după șase ani

Din 1 octombrie, Cristian Secoşan va prelua funcţia de director general al Siemens România, după ce a renunţat la conducerea Romelectro. El a mai ocupat această funcţie între iulie 2009 și august 2012.

Cristian Secoșan este, din 1 septembrie 2015, director general al companiei Romelectro, contractor general de proiecte complexe de energie, în producere (termo și hidro), transport și distribuție, care face parte din Grupul Romelectro. În locul său, la conducerea Romelectro a fost numit Dan Octavian Georgescu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Absolvent al Universității „Politehnica” din Timișoara, vorbitor de engleză, germană şi franceză, Cristian Secoșan și-a început activitatea la UCM Reșița, ca inginer, după care a activat la ABB România, ca manager de proiect, a condus E.ON Furnizare Moldova, a fost directorul diviziei de energie din cadrul Siemens România, unde a ocupat și funcția de director general executiv. Ulterior, a fost membru al Directoratului Petrom, responsabil pentru activitatea de gaze și energie, între septembrie 2012 și aprilie 2015.

Cu o istorie de 113 ani în România, Siemens are pe plan local peste 2.000 de angajaţi şi operează patru fabrici, în Sibiu şi Buziaş, şi patru centre de cercetare-dezvoltare, în Braşov, Bucureşti şi Cluj-Napoca. Compania are trei direcţii strategice de dezvoltare: electrificare, automatizări şi digitalizare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close