Crowne Plaza Bucharest: Un libanez este noul Executive Chef

Joseph Kalaani a preluat rolul de Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest, care face parte din grupul ANA Hotels, cel mai mare grup hotelier românesc după cifra de afaceri.

Noul Executive Chef are un parcurs bogat în cadrul ANA Hotels. A fost Executive Chef la Ana Hotels Europa Eforie Nord, timp de șase ani, și, în paralel, consultant pentru Ana Hotels Poiana Brașov. Înainte de venirea în România, Joseph Kalaani a ocupat poziții de senior management în bucătăriile unor hoteluri și centre de conferințe de talie mare, din Beirut și Dubai, precum Metropolitan Palace Hotel (Beirut), Intercontinental Hotel Phoenicia (Beirut), Habtoor Grand Hotel Convention Center & Spa (Dubai). Între 2010 și 2012, s-a specializat și în formarea de bucătari tineri, în cadrul Cortbawi Institute Adma, coordonat de prestigiosul Institut Paul Bocuse Ecully.

Joseph Kalaani este un pasionat al food pairing-ului, al chimiei dintre gusturi și arome subtile, al asocierilor perfecte dintre feluri de mâncare și vinuri de calitate. „Sunt pregătit să le ofer oaspeților Crowne Plaza Bucharest experiențe culinare memorabile. După mulți ani petrecuți deja în România, pot să spun că m-am îndrăgostit de acest loc, unde am cunoscut oameni veseli, pasionați de gastronomie și de experiențe culinare noi”, spune Joseph Kalaani.

Renovat complet în perioada 2015-2016, Crowne Plaza Bucharest a câștigat, doi ani la rând, distincția de Best Hotel of the Year, la Categoria Hotel de patru stele afiliat internațional, în cadrul Top Hotel Awards, cea mai prestigioasă competiție de profil din România. Hotelul Crowne Plaza pune la dispoziția oaspeților săi 165 de camere și apartamente, spații de conferințe cu lumină naturală și acces la terase ce pot primi până la 1.000 de oaspeți,  două restaurante – Citronelle și La Veranda -, un bar și un spa ce urmează a fi renovat complet și lărgit în vara acestui an.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close