CTP are un nou Business Development Manager pentru Transilvania

Din iunie, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium, din România și Europa Centrală și de Est, l-a numit pe Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania.

Daniel Paraschiv va supraveghea creșterea și consolidarea companiei în regiunea de vest a României. CTP planifică noi dezvoltări în Transilvania, în al doilea semestru din 2018, și se va concentra în mod special pe trei parcuri: CTPark Sibiu, CTPark Timișoara II și CTPark Cluj II.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Daniel Paraschiv va fi responsabil pentru identificarea și valorificarea de noi oportunități de afaceri și de gestionarea relației cu actualii chiriași și viitoarele lor extinderi în punctele strategice din Transilvania în care CTP deține proprietăți. În vestul țării, dezvoltatorul are mai multe parcuri logistice și industriale de clasa A, în Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

În ultimii 17 ani, Daniel Paraschiv a ocupat poziții-cheie în companii importante, cu sedii în Cluj. A petrecut aproape trei ani în funcții de conducere în compania româno-olandeză E van Wijk, furnizor de servicii logistice integrate și transport, și are o experiență de peste zece ani ca director de vânzări în industria auto din Cluj-Napoca.

Planurile CTP pentru regiunea de vest, pentru a doua jumătate a lui 2018, includ livrarea a circa 39.000 mp suprafață închiriabilă și începerea de noi dezvoltări pentru mai mult de 32.000 mp, cu date estimate de livrare în 2019.

  • În CTPark Cluj II, amplasat aproape de Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca, vor fi finalizate trei depozite, cu o suprafață totală de 30.000 mp, în Q4 2018. Din aceste spații, 21.000 mp sunt disponibili pentru închiriere;
  • Localizat la șase kilometri de Aeroportul Internațional din Timișoara și la un kilometru de autostrada A1 spre Arad și de șoseaua de centură a orașului, CTPark Timișoara II va ajunge la 32.000 mp, din care 4.500 mp sunt disponibili pentru închiriere;
  • CTPark Sibiu, situat în vecinătatea autostrăzii A1 și lângă două drumuri europene (E 68 și E 81) ce fac legătura între Sibiu și granița cu Ungaria, va atinge 50.000 mp, disponibili spre închiriere din Q2 2019.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close