CTP construiește încă un parc logistic lângă Cluj-Napoca

Cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium, din România și Europa Centrală și de Est, a început lucrările de construcție în CTPark Cluj II, în apropiere de Cluj-Napoca, în Florești.

Proprietatea va avea o suprafață totală închiriabilă de 30.000 mp și va fi finalizată în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru decembrie 2018. Acesta este cel de-al doilea parc logistic și industrial deținut de CTP în județul Cluj, după CTPark Cluj I.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

CTPark Cluj II va fi finalizat în trei etape. Prima se va încheia în august și va consta în construirea a aproximativ 8.000 mp, deja închiriați de unul dintre clienții strategici ai CTP. A doua fază se va finaliza în octombrie, când vor fi livrați circa 11.000 mp. Acest spațiu este disponibil pentru închiriere. A treia și ultima etapă va lua sfârșit în decembrie, când va fi finalizat un alt spațiu logistic de 11.000 mp. Și acest spațiu este disponibil pentru viitorii chiriași. CTPark Cluj II va include doar clădiri de clasa A.

Spațiile din CTPark Cluj II vor fi utilizate pentru activități de depozitare și producție. Cei 22.000 mp disponibili pentru închiriere se află într-un singur depozit cu compartimentare flexibilă, ce permite împărțirea spațiului în suprafețe de mărimi diferite, în funcție de nevoile clienților, de la 1.500 până la 10.500 mp. În județul Cluj, CTP a finalizat deja dezvoltarea CTPark Cluj I, un parc logistic cu o suprafață totală închiriabilă de 33.500 mp, în apropierea aeroportului. Depozitul finalizat în noiembrie 2017 este ocupat de retailerul Profi.

DESPRE CTP

Este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu mai mult de 4,5 milioane mp de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice. În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasă A, cu peste 700.000 mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close