„Cum m-am recrutat”: Horia Brenciu invită la dialog studenții din șase centre universitare

Artistul Horia Brenciu se va întâlni cu tinerii din șase centre universitare din țară, în cadrul celei de-a treia ediții ale evenimentului „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”.

Principalele subiecte ce vor fi abordate în cadrul discuțiilor cu studenții vizează provocările și satisfacțiile profesionale, motivația pentru a-ți alege o anumită carieră, dar și rolul talentului, respectiv al efortului constant, în obținerea parcursului profesional dorit. Discuțiile vor fi libere, iar tinerii vor avea oportunitatea de a dialoga direct cu invitatul și de a face schimb de idei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Manifestarea este organizată de CGS România, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing de pe piața naţională, în parteneriat cu șase universități de prestigiu. Evenimentul este dedicat studenților aflați la început de drum în viața profesională, care doresc să afle care sunt provocările și satisfacțiile unei cariere construite cu răbdare și determinare, despre cât de lungă și anevoioasă poate fi calea către succes, dar și despre oportunitățile pe care tinerii trebuie să le caute în viața profesională.

Primele două ediții, la care au participat peste 3.000 de tineri, s-au desfășurat în 2015 și 2017, în orașele unde compania CGS România are centre de suport – București, Sibiu, Brașov, Galați, Târgu Jiu și Miercurea Ciuc. Invitații edițiilor precedente au fost artiștii Adrian Despot, Dorian Boguță, Vlad Irimia (Tataee) și Tudor Chirilă. Ei au dezvăluit experiențe inedite din carierele lor, dar și idei care îi vor ajuta pe studenți să-și construiască o carieră solidă în domeniul ales. Fiecare întâlnire a fost urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, precum și de o sesiune de autografe.

Caravana întâlnirilor „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” începe astăzi, 26 aprilie, la Sibiu. Întâlnirea cu studenții este programată la ora 15, în Aula Magna a Universității „Lucian Blaga”. „Turneul” va continua, în 3 mai, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în 7 mai, la Universitatea „Transilvania” din Brașov, în 8 mai, la Universitatea Sapientia din Miercurea Ciuc, în 15 mai, la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, și în 17 octombrie, la Universitatea din București.

DESPRE CGS ROMÂNIA

Este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing, prezent din 2006 pe piața locală. Furnizează servicii în 22 de limbi străine și are șase centre de suport, în București, Brașov, Sibiu, Târgu Jiu, Galați și Miercurea Ciuc. Cei peste 3.500 de angajați ai companiei interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, dar și din SUA sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate. CGS este listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close