Cum s-a recrutat Tudor Chirilă?

Actor, solist rock, star TV și activist social, Tudor Chirilă pornește, luna aceasta, în turneu. Doar că de data aceasta nu va intra în nici unul dintre rolurile de mai sus, ci îl va prelua pe cel de mentor.

Tudor Chirilă le va vorbi despre cariera sa studenților din Sibiu, Brașov și București, în cadrul campaniei „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”, organizată de CGS, unul dintre cei mai activi angajatori din România. Tinerii vor afla despre încercările și provocările de la începutul carierei artistului și despre munca ce se ascunde în spatele succesului. Tudor Chirilă va răspunde întrebărilor tinerilor aflați la început de drum și va oferi o sesiune de autografe, în cadrul evenimentului ajuns la doua ediție.

Caravana CGS va face primul popas marțea viitoare, 14 martie, la Sibiu. Studenții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu sunt invitați în Aula Magna (str. Lucian Blaga 2A), de la orele 15. Brașovenii vor avea ocazia să stea de vorbă cu Tudor Chirilă o săptămână mai târziu, în 21 martie, în Aula Universității Transilvania (str. Iuliu Maniu 41A), tot de la orele 15. În ultima săptămână din martie, în 28, Tudor Chirilă va fi la Universitatea din București, în Aula Magna a Facultății de Drept (bd. Mihail Kogălniceanu 36-46).

CGS este cel mai mare operator de call center din România. Numai în 2016, a angajat 400 de oameni, în special pentru zona de servicii finan­ciare şi vânzări, și a ajuns la un total de circa 3.300 de angajaţi. În acest an, compania își propune să recruteze încă 600 de persoane. Cei mai mulți salariați, 1.300, sunt în Bu­cureşti. Alți 1.000 lucrează în Braşov, în jur de 450 în Sibiu, iar la Galaţi – 200. CGS deține birouri și în Târgu Jiu şi Miercurea Ciuc.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close