Cushman & Wakefield Echinox are un nou Property Manager

Alina Dima, un specialist cu o experiență de aproape opt ani pe piața imobiliară, se alătură echipei de Property Management din cadrul Cushman & Wakefield Echinox.

În ultimii ani, Alina Dima a coordonat activitatea grupului EKA, unde a gestionat proiecte imobiliare, activitatea lanțului de panificație și restaurante Le Grenier a Pain, precum și magazinele de fashion sub brandurile Only for You și Balizza. La Cushman & Wakefield Echinox, va avea funcția de Property Manager și se va ocupa de menținerea relației cu chiriașii, va coordona furnizorii și echipele ce asigură buna desfășurare a activităților specifice unei clădiri, va identifica noi oportunități de creștere a veniturilor și va supraveghea livrarea serviciilor în concordanță cu contractele încheiate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Alina Dima deține două diplome de master – în Studii Administrative Europene, la SNSPA, și în Istoria și Practica Relațiilor Internaționale, la Universitatea București. A preluat acum coordonarea portofoliului de centre comerciale deținute de grupul REWE în București (Fundeni), Buzău, Târgoviște, Ploiești și Brăila. „Piața imobiliară traversează, de câțiva ani, un nou ciclu de creștere, dar atenția proprietarilor trebuie să se îndrepte în continuare spre cel mai important factor, și anume gradul de satisfacție a chiriașilor. Acesta se obține atât prin volumele de vânzări, în cazul retailerilor, dar și printr-o administrare proactivă și eficientă a spațiilor comune. Din punct de vedere administrativ, portofoliul grupului REWE reprezintă o provocare prin distribuția geografică și renumele chiriașilor, dar suntem convinși că rezultatele proiectelor vor depăși așteptările tuturor”, declară Alina Dima.

Departamentul de Property Management al Cushman & Wakefield Echinox administrează un portofoliu cu o suprafață închiriabilă de 140.000 de metri pătrați, în București și în țară. Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 50 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor, pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close