Dacia „joacă” handbal, Telekom preferă rugby-ul

Două dintre cele mai mari companii din România au decis să încheie parteneriate pentru performanță cu Federația Română de Handbal (FRH), respectiv cu cea de rugby. Dacă Dacia este noul partener tehnic al echipelor de seniori la handbal, Telekom va fi alături de „stejari”, în următorii doi ani.

Pe lângă susținerea programului competițional al echipelor naționale ale României, Dacia și FRH vor iniția un program național de Burse Master Coach prin care vor oferi antrenorilor români posibilitatea de a lua parte la acest program internațional de licențiere, alături de antrenorii de top din toată Europa. În plus, Dacia va pune la dispoziția FRH și o flotă de șapte vehicule, dintre care și două Duster Prestige.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Pentru Dacia, parteneriatul cu Federația Română de Handbal reprezintă o apropiere firească, bazată pe ambiția și dorința comună pentru stimularea și atingerea performanței. Dacia, principalul constructor de automobile și cel mai important exportator al României, este mândră să contribuie la susținerea și la dezvoltarea sportului de echipă care a adus de-a lungul anilor numeroase satisfacții și împliniri publicului din țara noastră”, declară Ionuț Gheorghe, Director de Marketing Dacia și Renault în România.

Tot din acest an, Telekom România este partener oficial al Federației Române de Rugby (FRR), iar canalele Telekom Sport continuă să difuzeze în exclusivitate meciurile „naţionalei”. „Telekom România are deja tradiţie în susţinerea sportului românesc, atât prin parteneriatele sportive derulate de-a lungul timpului, cât şi prin cele mai importante evenimente din lumea sportului, transmisiuni live, ştiri sportive de calitate, pe care le-am adus în casele românilor prin canalele Telekom Sport. Putem spune cu mândrie că Telekom a contribuit la creșterea notorietății rugbyului în România, prin transmiterea pe canalele Telekom Sport, în exclusivitate, a tuturor meciurilor din Turneul celor 6 Națiuni, a meciurilor Naționalei României și a partidelor din competițiile interne. Parteneriatul cu FRR deschide noi căi prin care susţinem acest sport, în beneficiul iubitorilor de rugby, care are în România un public tot mai numeros”, explică Ruxandra Rău, Director Strategie Brand și Comunicare Telekom Romania.

Echipa națională de rugby a României face parte din categoria selectă a celor 12 reprezentative care au participat la toate edițiile Cupei Mondiale, de la prima ediție din 1987 şi până acum. În ultimii ani, performanțele sale au crescut constant. În 2012, 2013, 2015 și 2016, Stejarii au câștigat Nations Cup, organizată an de an la București, pe Stadionul Arcul de Triumf. Competiția adună cele mai bune echipe din divizia secundă a rugby-ului mondial şi selecţionatele secunde ale echipelor din primul eşalon valoric. Performanţa reprezentativei României a culminat în 2017, când a cucerit Cupa Europeană a Națiunilor.

Suporterii Stejarilor vor putea urmări următoarele meciuri importante ale Echipei Naţionale de Rugby, în direct şi în exclusivitate, pe Telekom Sport: cu Germania (10 februarie, Cluj), Spania (18 februarie, Madrid), Rusia (3 martie, Cluj), Belgia (10 martie, Buzău) și Georgia (18 martie,  Tbilisi).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close