Danone România: Noul director general vine de la Moscova

Din aprilie, Natalia Gelshtein-Kiss va prelua postul de director general Danone pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice.

Natalia Gelshtein-Kiss îl înlocuiește pe Adrian Pascu, proaspăt promovat în funcția de vicepreședinte comercial Danone Rusia, Divizia Lactate. Natalia Gelshtein-Kiss va raporta către Paolo Maria Tafuri, director general Danone pentru regiunea Europa Centrală și de Est. „Sunt onorată să accept această oportunitate și să mă alătur echipei din România, cunoscută pentru nivelul înalt de profesionalism și rezultate. Am experiențe de neuitat în regiune, în țări din apropierea României, și mă bucur că vin aici, pe o piață cunoscută pentru exigențele consumatorilor. Danone România este pe drumul cel bun în direcția consolidării unui business sustenabil pe termen lung și contribuie, în același timp, la dezvoltarea categoriei de iaurt, a fermelor românești partenere și a societății, în general. Mă bazez pe o echipă puternică de profesioniști, pentru a continua această dinamică pozitivă, ca lider al pieței de iaurt din România”, declară Natalia Gelshtein-Kiss.

Noul director general are o vastă experiență pe diverse poziții în cadrul companiei Danone, în care activează din 2003. În ultimul an a ocupat simultan pozițiile de director al City Unit Moscova, un nou model operațional de business, transversal, integrativ, pentru zone urbane mari, și director regional de vânzări pentru Moscova, iar anterior a fost director de vânzări în Ucraina și Cehia, timp de șapte ani.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close