De la cercetător la antreprenor: Povestea de succes a Biancăi Pop, care a cucerit piaţa de cosmetice din România

A dorit să devină independentă financiar de la o vârstă fragedă, şi-a sacrificat viaţa personală pentru a avea succes în carieră, a participat la mii de ore de training şi conferinţe internaţionale, a lucrat cu cei mai buni profesionişti din industria de cosmetice din lume şi, într-un final, a reuşit.

Aceasta este, pe scurt, povestea Biancăi Pop – inginer, cercetător, evaluator european, contractor, formator, negociator şi… mamă. În numai doi ani, a reuşit să clădească un adevărat imperiu în România și a devenit unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse cosmetice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Povestea sa a început în 2016, când deja începuse o colaborare cu Proteos Biotech, într-un proiect de anvergură europeană, în care compania spaniolă avea rolul de a dezvolta enzime cu care să îmbunătăţească funcţiile detergenţilor. La una dintre conferințele organizate în cadrul proiectului, pe langă rezultatele legate de enzimele din detergenți, Maria Pilar, directoarea tehnică a companiei Proteos, i-a prezentat și alte aplicații ale enzimelor studiate de ei. Printre toate materialele prezentate, cel mai mult i-au atras atenția Biancăi Pop niște fotografii tip „Before and After”, cu niște fese.

„La pauză, evident, toate doamnele din sală au cerut mostre cu produsele-minune, ale căror efecte au fost prezentate. În cazul meu, deja trecuseră 4-5 ani de când încercam să-mi recapăt formele de dinaintea nașterii fiului meu. Așadar, aceste produse erau promițătoare pentru reducerea celulitei instalate pe picioare și nu numai. După ce am văzut potențialul acestor produse, i-am spus directoarei tehnice, mai în glumă, mai în serios, că dacă PBSerum chiar oferă rezultatele promise, îmi doresc să devin distribuitor în România, pentru că și româncele merită să aibă acces la astfel de produse inovatoare. Răspunsul a fost: <Bianca, lasă glumele, să fii distribuitor implică multe sacrificii, prezentări, training-uri. Întâi ia produsele, convinge-te și despre restul mai vedem noi…>. Ei bine, la șase luni după această discuție, semnam contractul de exclusivitate pentru România și începeam o nouă aventură”, îşi aminteşte Bianca Pop, membră a Elite Business Women, cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România.

Nu a renunţat la marea ei iubire: cercetarea

De atunci, au trecut aproape trei ani, iar toate eforturile sale și ale echipei pe care o conduce sunt răsplatite, în fiecare zi, cu mesaje de genul: „Bianca, m-a sunat clienta că nu-i vine să creadă, cad pantalonii de pe ea!” sau „Tenul clientelor mele radiază”. Astfel de mesaje i-au dat încredere că face ceea ce trebuie – redă încrederea în sine femeilor cu ajutorul unor produse 100 la sută naturale. Nu a putut renunța la prima dragoste: lucrează în continuare în proiecte de cercetare şi speră să mai descopere produse-minune, astfel încât să mărească paleta de produse cosmetice inovatoare, pe care să le distribuie doamnelor şi domnişoarelor din România.

Cum funcţionează produsele PBSerum?

Produsele PBSerum sunt structurate pe două segmente: îngrijirea și tratarea tenului și îngrijirea corporală. Ambele segmente conțin produse cu ingrediente active unice, patentate de laboratorul ce le produce, dezvoltate de-a lungul anilor de cercetare biotehnologică în industria cosmetică și farmaceutică. Enzimele din produsele PBSerum acționează doar unde este nevoie și penetrează pielea în cele mai profunde straturi, pentru ca ingredientele active să-și facă efectul acolo unde este nevoie. Cum au o puritate mare și concentrație ridicată, efectul este prelungit și îmbunătățit.

Keratinaza este principalul ingredient activ din gama produselor PBSerum dedicate îngrijirii faciale. Ea revitalizează și încurajează reînnoirea pielii, îmbunătățește eficacitatea celorlalte componente de produs și multiplică de patru ori capacitatea lor de penetrare. Lipaza, Hyaluronidaza și Colagenaza sunt cele trei ingrediente active, prezente în produsele corporale. Principalul lor focus este dizolvarea grăsimii acumulate la nivel local și combaterea celulitei.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close