De la Vocea României, la spectacole pentru copii

Claudiu Fălămaș, unul dintre concurenții care au trecut cu brio de faza „audițiilor pe nevăzute” de la Vocea României, semnează muzica și versurile unuia dintre ultimele două spectacole pentru copii, din stagiunea de vară a Grădinei BIS, din Sibiu.

Grădina BIS se va transforma din nou, în acest weekend, într-un tărâm de poveste. „Gnurpa” (15 septembrie) și „Anaz și Dragonul” (16 septembrie) vor purta spectatorii în universul fantastic al creaturilor magice. Gnurpa sunt ființe curioase, care culeg visele copiilor și le fac să devină reale în lumea lor. Atunci când copiii nu mai visează și Gnurpa, împreună cu lumea lor, sunt aproape să dispară, dintr-o dată ceva se întamplă, un vis trimis de nu se știe cine, vine să-i salveze. În „Anaz și Dragonul”, relația micuței zâne Anaz cu morocănosul dragon Bu urmează un drum sinuos, la capătul căruia Bu își găsește echilibrul, se împacă cu sine și cu lumea.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Stagiunea de vară la Grădina BIS Teatru înseamnă 20 de evenimente care se desfășoară în aer liber, între 26 iulie și 16 septembrie. Claudiu Fălămaș este membru al companiei independente Bis Teatru, parte a asociației culturale cu același nume. Asociația Bis derulează diverse proiecte culturale, printre care festivalul „25 de ore de teatru non-stop”, proiectul muzical „Lipicioșii” și proiectul „Teatrul din Cartier”.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close