Dedeman deschide al șaselea magazin din București, după o investiție de 15 milioane de euro

Liderul național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare deschide, în 7 septembrie, al șaselea magazin din București și al 49-lea la nivel național.

Magazinul, amplasat pe Șoseaua Dudești-Pantelimon, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de circa 15 milioane de euro. Aici vor lucra 216 angajați. Construită pe o suprafața de peste 14.500 mp., cea mai nouă investiție a companiei Dedeman dispune de o parcare de 504 locuri.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Organizarea raioanelor respectă structura testată și în celelalte magazine ale rețelei. În gama de peste 45.000 de produse disponibile la Dedeman Pantelimon, clienții vor descoperi soluții pentru construcții și amenajări interioare, gresie și faianță, instalații termice, instalații sanitare, instalații electrice, mobilă, utilaje și scule electrice.

Magazinul oferă și câteva servicii auxiliare care să ajute clienții în procesul de cumpărare: serviciul de proiectare băi și bucătarii, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor și retur de produse. Pentru proiectele de amploare, care necesită o finanțare suplimentară, operatorii de credit parteneri care au birouri în magazin propun oferte gândite pentru clienții Dedeman și planurile lor de construcție, reabilitare sau amenajare a locuinței.

DEDEMAN ÎN CIFRE

  • 49 de magazine, două centre logistice, parc auto propriu;
  • peste 45.000 de produse, ce acoperă 11 domenii;
  • peste 10.600 de angajați;
  • între 7.500-18.000 mp suprafața unui magazin;

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close