Deloitte caută companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală

De aproape 20 de ani, Deloitte a derulat programul Technology Fast 50 în Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

„Mari sau mici, publice sau private, companiile locale dinamice care favorizează inovația și dau tonul transformărilor pe piața din România merită o recunoaștere și un sprijin constant. E nevoie de viziune, dedicare și eforturi neobosite în a inova, pentru a face parte din acest grup de elită, al companiilor laureate Fast 50. Așteptăm cu nerăbdare să fim martorii entuziasmului și ai inovației pe care aceste companii le vor arăta în ediția din acest an”, declară Alina Mirea (foto), Partener Deloitte România și lider local al programului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Programul Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală stabilește ierarhia celor mai dinamice companii din domeniul tehnologiei, publice sau private, pe baza creșterii procentuale a veniturilor în ultimii patru ani. În program se pot înscrie companii din toate sectoarele conexe – comunicații, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate și științe medicale, media și entertainment, software. În cadrul acestei ediții, vor fi analizate veniturile din 2014 până în 2017.

Detalii despre competiție

Competiția are trei categorii și două premii – Cea mai disruptivă inovație și Premiul pentru inovație socială.

  1.  Fast 50

Pentru a fi eligibile pentru categoria principală Fast 50, companiile trebuie să fi avut venituri anuale de minimum 50.000 euro în 2014, 2015 și 2016, și 100.000 euro în 2017, să aibă sediul operațional într-un stat din Europa Centrală (Albania, Bulgaria, Bosnia- Herțegovina, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia sau Slovenia), să dezvolte/producă tehnologii patentate sau să investească substanțial în cercetare-dezvoltare și să aibă o structură de acționariat ce exclude subsidiare deținute majoritar de entități strategice. Pentru a se califica pentru Deloitte Technology Fast 500 EMEA, companiile trebuie să aibă venituri operaționale de 50.000 euro (2014) și minimum un milion de euro în 2017.

  1.  Rising Stars

Deloitte include aici companii „tinere”, cu potențial mare, dar care sunt prea noi pe piață pentru a întruni criteriul operațional de minimum patru ani de existență. Companiile eligibile trebuie să aibă o vechime de minimum trei ani și venituri de peste 30.000 euro în ultimii trei ani consecutivi (2015–2017). Celelalte criterii de eligibilitate d la categoria Fast 50 rămân valabile.

  1.  Big 5 

Include companii dinamice mari, cu avut creșteri spectaculoase în ultimii patru ani. Pentru a fi eligibile, companiile trebuie să întrunească aceleași criterii ca pentru Fast 50, cu excepția venitului anual din 2017, care trebuie să depășească 25 milioane euro.

Premiul pentru „Cea mai disruptivă inovație”

Premiul recunoaște faptul că o companie dezvoltă un produs unic și inovator sau furnizează servicii care au un impact semnificativ pe piață.

Premiul pentru inovație socială

Din acest an, programul introduce un premiu special pentru impact social, prin care sunt recunoscute companiile ce demonstrează că legătura dintre produse/servicii digitale a produs un impact pozitiv în societate sau asupra mediului. Toate companiile participante care îndeplinesc criteriile (nu doar cele care ajung in Top 50) pot fi recunoscute în clasamentul EMEA Fast 500, ceea ce le va aduce expunere locală, națională, internațională și în social media.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close