Delphi Technologies inaugurează un centru IT în care vor lucra 150 de persoane

Unul dintre liderii pieței de furnizori pentru soluții avansate de propulsie pentru producătorii de autovehicule a deschis astăzi primul centru IT, global multidisciplinar, la București.

Noul punct de lucru va furniza servicii de tehnologia informației pentru centrele tehnologice ale companiei, pentru fabricile și diviziile de servicii suport la nivel global. Potrivit conducerii companiei, Bucureștiul a fost ales datorită disponibilității unei forțe de muncă specializate și talentate, iar investiția reprezintă o extindere naturală a companiei pe piața din România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Noul nostru centru IT global din București reprezintă un angajament continuu față de investițiile deja existente în România. Creăm o echipă globală de IT, care va oferi o platformă pentru a sprijini compania noastră să furnizeze plus valoare. Echipa din București va dezvolta soluții tehnice și servicii inovatoare, pentru a sprijini cei peste 20.000 de angajați din întreaga lume”, declară Edward Mandic (foto), vicepreședinte și Chief Information Officer, Delphi Technologies.

În biroul de la București vor lucra până la 150 de persoane, care vor acoperi funcții de bază, precum securitate și conformitate IT, arhitectură informatică, operațiuni IT, planificarea resurselor companiei și livrarea soluțiilor globale. Noua facilitate – localizată în campusul Globalworth din Pipera, cel mai mare parc de afaceri premium din România – se va dezvolta progresiv,  până în 2022. Investiția de la București se adaugă celor peste 300 de milioane de euro investiți deja în capacitatea de producție din Iași, unde se produc pompe de înaltă presiune și injectoare pentru industria auto.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close