Din Amsterdam la București: Spaces deschide primele „birouri creative” în România

Pionier în spații creative de birouri, fondat în Amsterdam, Spaces deschide primele locații în București – 3.000 mp în Unirii View Tower și 3.100 mp în clădirea Campus 6.1. Construcțiile au fost demarate, iar spațiile vor fi date în folosință în trimestrul al treilea din 2018.

Cu 155 locații în 33 de țări, Spaces este un concept de spații de lucru flexibile, creat pentru nomazii din afaceri, freelanceri, antreprenori dinamici, angajați care gestionează proiecte internaționale, echipe de proiect, intraprenori din corporații, startup-uri și companii naționale sau globale. Spaces aduce în România un concept ce susține crearea unei comunități globale de vizionari, inovatori și oameni de afaceri care schimbă regulile jocului. Oferă zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de co-working, birouri complet echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea. Spațiile de lucru sunt realizate cu mobilier de designer.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Spaces oferă un mediu de lucru tânăr și vibrant, promovează ideea de colaborare și de well-being la locul de muncă. În Spaces vei găsi confortul de care ai nevoie, un mediu nou, un loc unic, în care vei îmbina utilul cu plăcutul și unde punem accent pe ideea de comunitate și pe dinamica acesteia. În era revoluției spațiilor de lucru, Spaces răspunde la cererea de spații de lucu flexibile și creează o sinergie care se extinde și în afara spațiului de lucru”, declară Ramona Predescu (Iacob) (foto), Country Manager al Spaces România.

Un calendar complex de evenimente profesionale va fi pus la dispoziția comunității Spaces, pentru a stimula interacțiunea și schimbul de bune practici între membri. La nivel global, Spaces este primul și singurul partener de spații de birouri flexibile al TEDx, prin faptul că îi unește mentalitatea comună de „idei care merită împărtășite”. Spaces le oferă spațiile sale membrilor comunității TEDx care doresc să susțină întâlniri sau să organizeze evenimente.

Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), o corporație ce oferă spații de lucru la nivel global. Fondat în 1989, la Bruxelles, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No. 18, Signature și Open Office. Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle sunt câteva dintre companiile care au ales Spaces la nivel internațional.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close