Din imobiliare, în sport: Maurer Imobiliare vrea să preia echipa-fanion a fotbalului brașovean

Cu patru proiecte imobiliare în curs de derulare, în Brașov, Sibiu, Constanța, și cu planuri ample de extindere, omul de afaceri Simon Maurer este pe punctul de a prelua o echipă de fotbal.

Echipa vizată, pentru care negocierile de preluare sunt în curs de desfășurare, este Asociația Sportivă SR Brașov. Cunoscută sub numele de Steagu’ Roșu sau Galben-negrii, această echipă de fotbal din Brașov a fost fondată în vara acestui an de către suporterii „stegari”, în urma falimentului societății SC FC Brașov SA.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

FC Brașov, cu o istorie de mai bine de 80 de ani, a fost printre cele mai vechi echipe din țară și cea mai apreciată la nivel local, însă problemele financiare i-au oprit drumul. Maurer Imobiliare dorește ca prin AS SR Brașov să ducă mai departe spiritul „stegarilor”, să ofere suporterilor brașoveni aceleași momente de bucurie și glorie, pe care le trăiau în tribunele de pe Stadionul Tineretului. „Vom sprijini această echipă, o vom susține din punct de vedere financiar și vom exploata la maxim potențialului acestei echipe tinere. Avem în plan să aducem fotbalul brașovean la nivelul la care era odată”, susține conducerea companiei.

AS SR Brașov ocupă acum un loc fruntaș în campionatul ligii a IV-a din județul Brașov, iar Simon Maurer vrea ca Brașovul să fie reprezentat de acestă echipă și la nivel național, nu doar local. „Cea mai mare pasiune a mea a fost fotbalul și am simțit mereu o apăsare că nu mi-am transformat pasiunea în performanță. Prin acest pas, de a investi în această echipa de fotbal a Brașovului, simt că reușesc să-mi satisfac o parte din visurile mele legate de fotbal: să fac mii de suporteri fericiți, brașoveni mândri de echipa lor și să văd, din nou, tribunele din Tineretului pline”, declară Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare și al canalui de televiziune online A7TV.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close