Directorul artistic al Concursului și Festivalului „George Enescu” este „Dirijorul Anului”

Vladimir Jurowski a primit distincția „Dirijorul Anului”, în cadrul International Opera Awards, unul dintre cele mai prestigioase evenimente internaționale în aprecierea excelenței în muzica de operă. Distincția a fost acordată pentru întreaga activitate dirijorală din 2017.

La sfârșitul lunii aprilie, Vladimir Jurowski va prezenta, într-o intervenție specială, în cadrul unei întâlniri dedicate Concursului „George Enescu”, noile direcții de dezvoltare pentru concurs și festival. În acest an, Concursul Internațional „George Enescu” va avea loc între 1 și 23 septembrie, și va aduce pe scenele românești, în fața publicului și a juriului internațional, sute de tineri muzicieni talentați, din întreaga lume.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dirijorul Vladimir Jurowski este recunoscut la nivel internațional pentru stilul său revoluționar. Este Dirijor Principal al London Philharmonic Orchestra, Dirijor Principal și Director Artistic al Rundfunk-Sinfonieorchester Berlin, pentru sezonul 2018, iar în sezonul 2021 va ocupa funcția de Director General Muzical Desemnat al celebrei Bayerische Staatsoper.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close