Directorul de PR al Antena Group va conduce o agenție de talent management și comunicare

Diana Zamfirescu, directorul de PR al Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și ZU Tv), va conduce Talent District, dar își va păstra și poziția în fruntea departamentului de PR al Antena Grup.

Talent District va dezvolta și va intermedia campanii de endorsement și PR ale vedetelor (vedete Antena Group, dar și vedete din afara trustului), se va ocupa de strategii de imagine și le va oferi clienților posibilități de asociere cu diverse staruri și evenimente, de la concerte până la festivaluri, construite în jurul unor persoane publice.

Talent District va avea parte de suținerea celui mai mare trust media românesc în desfășurarea tuturor proiectelor sale – Intact Media Group. Printre vedetele cu care agenția colaborează deja se numără Horia Brenciu, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu, Anca Lungu, Diana Munteanu, Valentin Butnaru, Octavia Geamănu, Cătălin Moroșanu sau Mirela Vaida. Diana Zamfirescu va coordona în continuare și departamentul de PR al Antena Grup.

Directorul de PR al Antena Group are o experiență de aproape 14 ani în media și televiziune. A început în 2004, în poziția de copywriter pentru ProCinema, a fost PR Manager ProTV Internațional, iar din 2008 a fost senior PR pentru ProTV și s-a ocupat de cele mai mari show-uri ale stației: „Românii au talent” și „Vocea României”. Timp de un an, a ocupat și funcția de Social Media Manager ProTV. Din 2014, Diana este directorul de PR al Antena.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close