Directorul general al Microsoft România părăsește compania, la finalul lunii iulie

Microsoft România a anunțat astăzi că directorul general, Gabriela Matei, a decis să își continue parcursul profesional în afara companiei.

Gabriela Matei s-a alăturat Microsoft România în urmă cu șase ani, în calitate de Cloud Director. Între 2012 și 2014, a pus la punct și a implementat strategia de cloud a Microsoft România. În 2014, a devenit director comercial pe segmentul de firme mici și mijlocii. În 1 iulie 2016, datorită performanțelor notabile, l-a înlocuit pe Kostas Loukas în poziția de General Manager Microsoft România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pe durata mandatului său, segmentul Cloud a crescut semnificativ, iar compania a înregistrat o performanță generală puternică, prin susținerea tot mai multor clienți și parteneri în abordarea transformării lor digitale. Înainte de a se alătura Microsoft România, Gabriela Matei a lucrat peste 15 ani pentru Vodafone România, unde a avansat până la funcția de Chief Commercial Officer, Enterprise Unit și membru al board-ului Vodafone România. Succesorul său la conducerea Microsoft România va fi anunțat în momentul numirii.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close