Divizia IT a grupului METRO inaugurează al treilea birou din România, la Cluj-Napoca

După București și Brașov, METRO-NOM deschide un birou în Cluj-Napoca, în clădirea The Cube Office.

„Suntem deja cunoscuți ca un angajator de top în sectorul tehnologic din România, sub numele Metro Systems. Noile noastre abordări, mediul de lucru modern și extinderea rețelei noastre ne permit să venim cu o ofertă unică pe piața muncii din România și, acum, și din Cluj. Pentru noul nostru birou din orașul tehnic din Cluj, căutăm proprietari de produse, dezvoltatori de software și designeri UI/UX, care ar dori să lucreze la soluții IT interesante și caută provocări internaționale – pentru că exact asta le oferim colegilor noștri”, spune Jürgen Boekholt, CEO al Metro Systems.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Atât în Germania, cât și în România, METRO-NOM dezvoltă soluții digitale pentru afacerile omnichannel, e-commerce și cerințele IT globale ale METRO Cash & Carry. Deși modelele de afaceri internaționale ale METRO diferă de la o țară la alta, toate sunt susținute și armonizate cu soluții informatice de la METRO-NOM. Din mai 2018, entitatea IT a METRO funcționează sub noul nume, METRO-NOM, și a fost reorganizată. Acum toți angajații din departamentul IT, din Germania și România, sunt regrupați sub umbrela METRO-NOM.

METRO-NOM GmbH este unitatea tehnologică a firmei Metro, o companie internațională specializată în comerțul cu ridicata și produse alimentare. METRO-NOM oferă servicii IT personalizate și soluții IT pentru toate țările în care operează Grupul METRO. Circa 2.000 de membri ai echipei sunt localizați în Germania și în locațiile internaționale, și oferă o gamă largă de servicii, precum consultanța privind procesele de afaceri, dezvoltarea, implementarea și sprijinirea soluțiilor de afaceri, a centrelor de date și a rețelelor de operare, precum și supravegherea echipamentelor IT.

METRO este liderul comerțului de tip cash & carry la nivel mondial. Compania operează în 35 de țări și are peste 150.000 de angajați în întreaga lume. În anul financiar 2016-2017, a generat vânzări de circa 37 miliarde de euro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close