Doi specialiști de top se alătură echipei Links Associates

Links Associates, unul dintre jucătorii cheie din PR, Public Affairs și din domeniul comunicării strategice în România, își consolidează echipa.

După 17 ani în presă, Raluca Lunculescu răspunde provocării de a implementa, alături de echipa Links Associates, proiecte cu miză socială și economică. În 2001, a intrat în presă, ca redactor de știri externe. A continuat ca reporter special, coordonator de departament și senior editor pentru unele dintre cele mai importante televiziuni din România, și s-a specializat în politică externă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Din aprilie 2015 până în februarie 2016, a fost director de comunicare și purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe. Experienței de jurnalist i s-au adăugat astfel competențe de comunicare strategică și de criză. Raluca Lunculescu a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea București. În 2008, a primit o bursă din partea Departamentului de Stat al SUA, în cadrul programului US Foreign Policy Challenges.

Robert Bogdanffy își folosește experiența și abilitățile în strategii de Public Affairs în energie, apărare și FMCG. A absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Northwestern College și programul de studii Americane (ASP) din Washington DC. Tot în SUA și-a început și cariera în afaceri publice, în organizația Clean Water Action, în Minneapolis. La întoarcerea în țară, a efectuat un stadiu de internship prin Oficiul Diplomatic al prim-ministrului și apoi și-a extins portofoliul în domeniul relațiilor guvernamentale. Timp de patru ani, s-a ocupat de clienți importanți, într-una dintre marile firme de afaceri publice din România.

„Comunicarea este instrumentul nostru de lucru, iar curajul de a lansa și duce la bun sfârșit proiecte complexe este atuul Links Associates. E ceea ce ne diferențiază de alte companii din domeniu. Experiența deja dovedită în comunicare și curajul sunt lucrurile care  îi definesc pe Raluca și pe Robert. Locul lor este în echipa Links”, declară Corina Vințan, CEO Links Associates.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close