Doi tineri din România „joacă” la Campionatul Mondial de fotbal din vară

Victor Stancovici și Maria Dan, ambii cu vârsta de 12 ani, sunt cei doi tineri aleși să reprezinte România în calitate de „tineri Ambasadori”, în cadrul proiectului Fotbal pentru Prietenie, unul dintre cele mai importante programe internaționale de responsabilitate socială din toate timpurile.

Programat în jurul ceremoniei de deschidere  a Cupei Mondiale din această vară, la Moscova, în iunie, Fotbal pentru Prietenie va găzdui tineri din 211 țări și regiuni, și îi va implica în proiecte comune și evenimente care celebrează cele nouă valori umane esențiale pe care se bazează programul: prietenie, egalitate, corectitudine, sănătate, pace, devotament, victorie, tradiție și onoare.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Tânărul fotbalist” al României, Victor Stancovici, va juca pe teren în poziția de apărător, într-o echipă în care va avea colegi din Argentina, Insulele Virgine Britanice, Algeria, Estonia și Senegal. Maria Dan își va reprezenta țara în calitate de „Tânăr Jurnalist” și va fi membră a Centrului Internațional de Presă pentru Copii. Alături de ei, mai mult de 5.000 de reprezentanți ai caselor de presă din întreaga lume vor fi prezenți la Moscova, pentru a raporta evenimentele din etapa finală a proiectului Fotbal pentru Prietenie 2018.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close