Două femei-antreprenor vor să transforme Sibiul într-un Silicon Valley românesc

Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women, și Daniela Chrzanovski, director general Swiss Webacademy, se aventurează într-un nou business-venture și lansează IT Hub Sibiu.

Prin acest program, care va avea loc în 14 noiembrie, la Swiss Web Academy din Sibiu, organizatorii vor conecta antreprenorii într-un proiect de inovaţie IT şi educaţie antreprenorială. IT Hub le va oferi participanţilor cursuri de webdesign, web development, Social Media, dar şi un program de dezvoltare a afacerilor în mediul online, pentru IMM-uri, evenimente de business networking şi educaţie antreprenorială.

„Internet & Technology Hub (IT Hub) este un proiect inedit la Sibiu, dedicat antreprenorilor din zona de tehnologie și, în egală măsură, antreprenorilor care înțeleg că online-ul este viitorul. Cum România este recunoscută pentru tinerii extrem de talentați în domeniu, suntem convinși că această iniţiativă este oportună și ajută comunitatea antreprenorială de tech să se dezvolte și la Sibiu, în inima țării. Se spune că unul dintre secretele succesului Silicon Valley, ca platformă pentru antreprenoriatul tech, este mediul deschis și colaborativ de lucru. Oamenii împart între ei resurse, experiențe, lecții învățate. Acesta este și obiectivul IT Hub Sibiu”, precizează Bianca Tudor.

Expertiza elveţiană întâlnește talentul românesc

„Trăim într-o lume în care evoluţia tehnologiilor Internetului este fără precedent, în care se nasc concepte noi, ce aduc oportunităţi de neimaginat până ieri. Reuşim cu greu să ţinem pasul cu această evoluţie, deşi înţelegem tot mai mult că, foarte curând, o parte din viaţa noastră personală şi profesională o vom trăi în mediul virtual. IT Hub Sibiu deschide poarta unui univers complet de servicii în care tineri curajoşi şi pasionaţi de IT pot da viaţă ideilor lor creatoare şi pot să îşi construiască, pas cu pas, o carieră în business-ul IT”, declară Daniela Chrzanovski, care conduce Swiss Webacademy, primul centru de formare de specialişti în domeniul Internetului din România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close