E.ON: Start pentru înscrierile la Energy Challenge 2018

Compania E.ON România, împreună cu instituţiile de învățământ superior și asociațiile studențești partenere, încurajează tinerii care urmează studii universitare să utilizeze și să valorifice informaţiile dobândite pe parcursul facultății, și să se implice și în 2018 în dezvoltarea domeniului energiei.

La Energy Challenge 2018, competiție ce a ajuns la ediţia a IV-a, pot participa echipe studențești din toate centrele universitare. Până în 22 decembrie, pe site-ul dedicat sunt așteptate idei inovatoare și propuneri de proiecte din domeniul eficienței energetice, energiei verzi și digitalizării.

Echipa Energy Challenge va fi prezentă, luna aceasta, în principalele universități din Cluj-Napoca, Oradea, Târgu Mureș, Timișoara, Iași, Brașov, Ploiești, București și Craiova, pentru a oferi informaţii detaliate despre competiţie şi pentru a răspunde la întrebările studenţilor. Toate propunerile și ideile înscrise vor fi analizate de un juriu format din specialiști în domeniul energiei, iar echipele finaliste vor beneficia de o săptămână de training pe teme de HR și dezvoltarea proiectelor la Energy Challenge Academy. Marea finală va avea loc în aprilie 2018, la Târgu Mureș. Premiile pentru această ediţie sunt în valoare totală de circa 7.000 de euro.

DESPRE ENERGY CHALLENGE

Este o competiţie dedicată studenţilor dornici să contureze noi modele de afaceri pentru lumea dinamică și în continuă schimbare a energiei. Pe plan local, competiția a debutat în 2015, la Cluj-Napoca, iar în 2016 s-a extins şi la Iaşi și a antrenat până acum peste 100 de studenţi. Din acest an se adresează studenților la zi de la toate facultăţile din România, nivelul licenţă şi master. Partenerii academici ai Energy Challenge sunt Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, Universitatea Politehnica București, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș, Universitatea din Oradea și Universitatea Petrol și Gaze Ploiești. Asociațiile studențești partenere sunt ASFIC (Asociația Studenților Facultății de Instalații Cluj) și Liga Studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close