eJobs are un nou CEO

Din 1 martie, actualul director de Vânzări al companiei eJobs România, Bogdan Badea, preia rolul de CEO de la Mihnea Vasiliu, director executiv al Ringier în România și CEO interimar eJobs, din decembrie 2017.

Contribuția lui Bogdan Badea în cadrul grupului, din ianuarie 2017, când s-a alăturat echipei, coroborată cu rezultatele profesionale și cu simțul de leadership, dovedite până acum, au convins Consiliul Administrativ al proprietarului eJobs, Ringier AG, compania internațională de media, localizată în Zurich, Elveția, să-i încredințeze această poziție. „Voi prelua responsabilitatea de a ghida o echipă performantă, pe o piață extrem de competitivă. Vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluții inovatoare în recrutare, ce vor răspunde nevoilor partenerilor noștri și îi vor susține în atingerea propriilor obiective de performanță”, spune Bogdan Badea.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul CEO al eJobs Group a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din București cu un master în „Management financiar și piețe de capital”. A continuat să-și dezvolte abilitățile în vânzări și dezvoltarea afacerilor în cadrul companiei Smartree și în multinaționale precum P&G, Accace sau Ernst & Young. „Ne bucurăm că am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existentă de management. Acest lucru demonstrează potențialul extrem de valoros care se regăsește în cadrul eJobs”, spune Mihnea Vasiliu, director executiv al Ringier România, CEO interimar eJobs din decembrie 2017.

Ca lider pe piața de recrutare online în România, cu o cotă de piață de peste 52 la sută, eJobs creează o punte de legătură între 3,7 milioane de profesioniști și angajatori, și pune la dispoziție 30.000 de locuri de muncă în orice moment. „Bogdan va asigura continuitatea dezvoltării fără precedent a succesului eJobs și va identifica soluții mai bune și mai numeroase pentru toți clienții și utilizatorii platformei. Prin numirea sa în funcția de CEO, vom consolida poziția companiei ca lider de piață în recrutare, în România”, afirmă Robin Lingg, președintele Consiliului Administrativ eJobs Group.

DESPRE EJOBS

Înființată în 1999, este prima platformă de recrutare lansată în România. Are în „portofoliu” peste 3,7 milioane de CV-uri, mai mult de două milioane de utilizatori unici lunari, peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic, o bază de emailing de peste 1,3 milioane de potențiali candidați și 270.000 de fani pe Facebook.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close