Electrica are un nou director general interimar

După ce Consiliul de Administrație al Electrica și directorul general, Dan Cătălin Stancu, au agreat de comun acord încetarea colaborării, din 1 noiembrie, Georgeta Corina Popescu a preluat funcția de director general interimar.

Consiliul de Administrație al companiei va demara imediat un proces de recrutare, prin intermediul Comitetului de Nominalizare și Remunerare, pentru a selecta un succesor. Pentru a asigura continuitatea, Consiliul a desemnat-o în calitate de director general provizoriu, pentru o periodă de un an sau până la numirea unui nou director general, pe Georgeta Corina Popescu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Absolventă a Facultății de Energetică din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Electroenergetică, Corina Popescu și-a început cariera profesională în cadrul Sucursalei de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice București. Din 2007, a trecut în sectorul privat, unde a ocupat funcții importante în cadrul Grupului E.ON România și al Grupului OMV.

În perioada decembrie 2015-februarie 2017, a fost secretar de stat în Ministerul Energiei. În martie 2017, a fost numită în Directoratul Transelectrica, iar din 1 iunie 2017 a devenit președinte al Directoratului Transelectrica. Din 1 iunie 2018, ocupă poziția de director general al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close