elefant.ro are un nou director de marketing

Din această lună, Alina Cazacu este noul Head of Marketing în cadrul  unuia dintre cele mai mari magazine online din România, cu prezență și în Republica Moldova.

Alina Cazacu a ocupat anterior poziția de Head of Digital la ProTV, până în iunie 2018. Pentru puțin timp, a testat și viața de antreprenor și a deschis propria agenție de marketing digital, înainte de a se alătura echipei elefant.ro. De-a lungul carierei sale, a inițiat și dezvoltat mai multe proiecte online, la Telekom și Pro TV. Printre ele s-a numărat și lansarea unei platforme video.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Venirea mea în elefant.ro reprezintă cumva o întoarcere la domeniul care mi-a plăcut cel mai mult și cu care mi-am început cariera în digital – comerțul online. Simt că experiența acumulată, împreună cu specializarea în marketing digital, sunt un mix foarte potrivit pentru dezvoltarea brandului elefant.ro, în anii următori. Obiectivul meu aici este de a convinge, cot la cot cu echipa elefant.ro, cât mai mulți oameni, ca destinația lor preferată de cumpărături online să fie elefant.ro, pentru categoriile pe care le acoperim”, spune Alina Cazacu. elefant.ro are în prezent peste 250 de angajați.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close