elefant.ro are un nou CEO

Sergiu Chircă, Managing Partner în cadrul Fribourg Capital (acționarul majoritar în Elefant Online), îl înlocuiește pe Dan Vidrașcu, care a ocupat această poziție în ultimii patru ani.

„Dan Vidrașcu a reușit în mandatul său să aducă elefant.ro de la nivelul unei librării online care abia începea să-și diversifice oferta la un mall digital cu afaceri de zeci de milioane de euro, obiectiv foarte îndrăzneț pentru piața din România. În prezent, elefant.ro este al doilea magazin online din România, ca număr de tranzacții. Anul 2018 va fi anul consolidării acestei poziții, iar următoarea etapă de dezvoltare a Elefant va fi coordonată de Sergiu Chircă”, declară Ion Sturza, președinte al Consiliului Director al Elefant Online.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dan Vidrașcu va continua să ocupe poziția de membru în Consiliul Director Elefant Online. Sergiu Chircă este membru în board-ul Elefant din 2011 și a fost foarte apropiat de evoluția companiei încă din etapa de startup. Specializat în investiții și management financiar, el preia conducerea elefant.ro cu obiectivul de a ghida dezvoltarea companiei în perioada urmatoare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close