eMAG: Anul acesta, Black Friday va fi pe 17 noiembrie

Cea de-a șaptea ediție a celui mai așteptat eveniment de shopping al anului va avea loc pe 17 noiembrie, iar la eMAG vor fi în ofertă peste două milioane de produse.

Numeroase produse vor fi la prețuri de Black Friday, de la televizoare, telefoane, laptopuri, fashion și articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării și anvelope, și vor putea fi achiziționate și în rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor partenere. Alături de eMAG, în această ediție vor participa și peste 4.000 de selleri din Marketplace. „De la an la an, Black Friday este un fenomen tot mai spectaculos. Plecând de la succesul de anul trecut, ne-am pregătit în ultimele zece luni și vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce-și doresc clienții”, anunță Tudor Manea, General Manager eMAG.

Din 2011, când eMAG a organizat pentru prima dată Black Friday în România, fenomenul s-a bucurat de un real succes și a avut creșteri considerabile de la an la an. Un studiu realizat de Kantar Millward Brown, după ediția de anul trecut, a scos la iveală faptul că 94,3 la sută din populația cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani auzise de cel mai așteptat eveniment de shopping al anului. Același studiu a confirmat preferința tot mai ridicată a românilor pentru cumpărăturile online: de Black Friday, 47,5 la sută din cei care au achiziționat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5 la sută, iar 11 la sută au îmbinat ambele modalități.

În 2016, eMAG a fost destinația principală a celor care au cumpărat ceva de Black Friday. 36,8 la sută dintre cumpărători au ales această platformă. „Având în vedere creșterea constantă de la an la an, ne așteptăm ca și Black Friday-ul de anul acesta să fie un nou record, din toate punctele de vedere”, declară Tudor Manea.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și Plata cu un click, serviciul de comandă instant.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close