eMAG lansează programul de internship plătit

Cei mai buni studenți din țară se pot pregăti pentru joburile viitorului în cadrul eMAG Talent Internship.

Programul se va desfășura în perioada iulie-august și este o invitație într-o călătorie de două luni în universul eCommerce. Este plătit, iar internii vor fi implicați în proiecte reale de business, ce le vor aduce competențe esențiale pentru startul în carieră. „Căutăm studenți și absolvenți talentați, care vor să crească și care nu se feresc să spună <nu știu încă>. Avantajul echipei noastre este că orice construim are un impact și, mai mult decât atât, se și vede imediat. Transferăm acest <beneficiu> și în programul de internship și construim două luni de provocări constante, cu proiecte reale și feedback constructiv. eMAG Talent Internship este un program de învățare accelerată, pentru cei care vor să crească repede”, spune Delia Sofonea, People Director eMAG.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În acest an sunt 39 de poziții disponibile, dintre care 31 în echipa eMAG, în departamentele Technology, Platforms (Marketplace, Web&Mobile, Commercial), Commercial și Finance. Noutatea acestei ediții vine din deschiderea a opt roluri de interni în echipa Fashion Days, în departamentele: Technology, Content Production și Marketing. Majoritatea pozițiilor sunt disponibile în București, dar tinerii din Iași și Craiova pot participa în program în centrele locale eMAG de dezvoltare software.

Technical & soft skills

În cele două luni de internship plătit, studenții își vor dezvolta atât competențele tehnice, cât și pe cele soft. Fiecare dintre ei va avea un mentor cu experiență din companie și va fi implicat într-un proces de învățare formală și on the job. În afară de task-urile de business, stagiarii vor beneficia și de un program de training și vor construi proiecte reale, alături de mentori și colegi, pe care le vor prezenta la sfârșitul celor două luni. Cei mai buni dintre ei vor avea ocazia să rămână în echipă și să-și continue dezvoltarea.

Cum te pregătești pentru eMAG Talent Internship?

Cei care doresc să intre în echipa eMAG se pot înscrie online, între 24 aprilie și 18 mai. Toți candidații intră într-un  proces de selecție ce cuprinde mai multe etape și care este adaptat fiecărui departament în care sunt roluri deschise (formular online, teste de logică şi de specialitate, interviuri individuale sau de grup). Mai multe informații pot fi găsite aici. În perioada aprilie-mai, eMAG organizează și o serie de întâlniri cu studenții, în parteneriat cu universitățile din București, susținute de o parte dintre mentorii acestei ediții. Următoarele întâlniri sunt programate în 27 aprilie, la Universitatea Politehnica, și în 9 mai, la Universitatea București Mate-Info.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close