Employee Experience, principala tendinţă în Resurse Umane a anului, va fi tema Conferinţei Naţionale HR Club 2018 – EXperience Conference

Pe 25 octombrie, la Crowne Plaza Bucureşti, va avea loc a 14-a ediţie a Conferinţei Naţionale HR Club, EXperience Conference. Evenimentul, dedicat directorilor de companii, managerilor şi practicienilor în Resurse Umane, dar şi antreprenorilor, este construit în jurul conceptului de organizaţie irezistibilă pentru angajaţi, cu accent pe employee experience (EX) – ceea ce oamenii întâlnesc, observă sau simt în cursul „călătoriei” lor ca angajaţi într-o organizaţie.

Invitaţii conferinţei

O strategie EX de succes ar trebui să fie fundamentată pe acţiuni şi proiecte de HR care întăresc legătura emoţională a oamenilor cu munca lor şi cu organizaţia din care fac parte. Despre modurile de a realiza acest lucru vor vorbi:

Josh Bersin. Considerat unul dintre mai importanţi analişti internaţionali ai industriei de HR, studiază de aproape 20 de ani lumea muncii, practicile de HR şi leadership şi piaţa generală  a talentelor din domeniul tehnologiei. Fondator al companiei Bersin™ by Deloitte, Bersin (foto, stânga) oferă consultanţă pentru marile organizaţii și contribuie astfel la iniţiativele majore de cercetare. În acelaşi timp, este membru al Consiliului Director al UK Berkeley Executive Education. În cadrul conferinţei, Bersin va prezenta noul său model pentru atingerea succesului organizaţional, care cuprinde acele elemente necesare pentru a crea tipul de cultură a muncii ce generează employee engagement şi performanţă şi care atrage talente de top. Josh Bersin va susţine și un Master Class, intitulat „Creating the Irresistible Employee Experience”, care va oferi participanţilor o hartă personalizată pentru îmbunătăţirea employee experience & engagement în organizaţiile din care fac parte.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Nandu Nandkishore. Retras din cariera corporativă ca CEO/ Executive Vice President Nestlé în Asia, Oceania & Africa, în prezent este mentor şi coach, și îndrumă companiile către expansiune globală sustenabilă şi profitabilă. Cu peste 33 de ani de experienţă în industria FMGC, a fost CEO global Nestlé Nutrition în SUA, Europa şi America Latină, şi CEO Nestlé în Filipine şi Indonezia. Nandu (foto, dreapta) este şi Executive Fellow of Strategy and Entrepreneurship la London Business School, unde predă programe de MBA şi educaţie executivă. La EXperience Conference, va vorbi despre importanţa înţelegerii misiunii organizaţiei pe termen mediu şi despre rolul leadership-ului în crearea, cultivarea sau schimbarea culturii. El va susţine şi Master Class-ul Ten Strategy & Leadership Lessons for Winning in VUCA Environments și va invita participanţii să identifice, pentru propria industrie, ce efecte perturbatoare ar trebui să aştepte şi să modeleze.

Sesiunea plenară EXperience Drivers

Employee Experience înseamnă şi cum îţi motivezi angajaţii să se implice în proiecte de voluntariat şi Corporate Social Responsibility. În cadrul sesiunii plenare, participanții vor cunoaşte ONG-uri cu poveşti interesante despre proiectele de voluntariat în care angajaţi ai companiilor se implică activ.

Georgiana Giba, Project Manager, Asociaţia Global Dignity, va vorbi despre proiectul „Ora de demnitate”, prin care elevii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, din şcolile din Bucureşti, sunt provocaţi să descopere conceptul de demnitate şi să înţeleagă importanţa demnităţii pentru dezvoltarea lor. Mesajul central al organizaţiei este „Ai dreptul să devii TU!”.

Adriana Preda, Director Executiv, Asociaţia The Social Incubator, va prezenta organizaţia ce susţine integrarea socială şi profesională a tinerilor care au părăsit, sau urmează să părăsească, sistemul de protecţie a copilului, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani. În patru ani, organizaţia a ajutat peste 400 de tineri instituţionalizaţi să facă tranziţia către viaţa adultă.

Anca Năstase, Director Executiv, Federaţia VOLUM, va vorbi despre programele de voluntariat corporatist, despre motivaţia şi rolul lor în companiile din România. Federaţia VOLUM are 89 de ONG-uri membre din întreaga ţară, care activează în toate domeniile de activitate şi mobilizează anual peste 20.000 de voluntari în proiectele lor.

Mai multe informaţii despre EXperience Conference se pot obţine aici sau de la managerul de comunicare HR Club: Iulia Nani, Mobil: 0737 532 141, e-mail: iulia.nani@hr-club.ro.

Partener principal al evenimentului: Eucom Business Language

Parteneri anuali: Romanian Software; Trend Consult

Partner on legal matters: PeliFilip

Parteneri eveniment: BCR Pensii; Chocolissimo

Suporteri eveniment: Coca-Cola HBC România; Grădina Vlahiia; KMG Rompetrol

Parteneri media: Biz; Cariere; HR Manager

Suporteri media: AngajatorulMeu.ro; Portal HR

DESPRE HR CLUB

Este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţată în 2004, are misiunea de a încuraja dezvoltarea resurselor umane, prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu. Are peste 450 de membri, din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM), al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA) şi al Consiliului Economic şi Social (CES) și este una dintre cele 15 organizaţii reprezentative ale societăţii civile.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close