eSky Group: Schimbări de management pentru sediul din România

Odată cu decizia Carlei Boangiu, Country Manager, de a-și continua cariera profesională alături de o altă companie, după aproape nouă ani de colaborare cu eSky, activitatea biroului din România va fi supervizată de Marius Turbatu, Global Expansion Director, care va prelua și statutul de reprezentant legal al companiei.

Marius Turbatu are o experiență de peste nouă ani în top managementul eSky, inclusiv în poziția de Country Manager eSky România. A condus operațiunile locale între 2009 și 2011, când grupul eSky a pătruns pe piața din România. Între 2011 și 2013, a coordonat, din funcția de Country Manager Brazilia, lansarea eSky pe piața din America Latină, sub brandul eDestinos, și ulterior, expansiunea grupului pe alte zece piețe din America Latină, din funcția de LATAM Business Development Manager. Din 2017, este Global Expansion Director în cadrul eSky Group, responsabil de expansiunea grupului pe piețele din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și Asia-Pacific.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Sub conducerea Carlei Boangiu, compania a obținut acreditarea IATA (2014) și pe cea de tour operator (2017). Carla Boangiu a supervizat și trecerea de la investiții în tehnologie și crearea unor strategii sustenabile, la creșterea vizibilității pe piață, dar și a vânzărilor. În 2017, eSky România a înregistrat o creștere a profitului cu 325 la sută, față de 2016.

Carla Boangiu s-a alăturat companiei eSky în 2009. A fost mai întâi coordonator al echipelor de Operațiuni și Call Center. Doi ani mai târziu, i s-a încredințat poziția de Country Manager. „La momentul respectiv, eram numai 25 de oameni în companie. Astăzi, eSky România numără peste 70 de angajați și este în continuă creștere, o creștere naturală, pentru că am mizat mereu pe dezvoltarea unei echipe solide, care să poată face față și celor mai înalte așteptări ale clienților noștri”, declară Carla Boangiu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close