EURES: 50 de locuri de muncă, pentru studenţii care vor să lucreze în vacanța de vară în Germania

În perioada următoare, studenții care doresc să aplice pentru un job de vacanţă de vară în 2018 (minimum două luni), în Germania, se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, respectiv la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

Pentru 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor. Pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limbă germană.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dosarul de înscriere trebuie să includă copie act de identitate (cu o valabilitate de minimum șase luni), fișa de solicitare (Bewerbung), completată ȋn două exemplare și semnată (formularul tipizat), adeverința de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate), adeverința de la facultate (Immatrikulationsbescheinigung – formularul tipizat), trei fotografii tip pașaport și copie permis de conducere (dacă este cazul).

Interviul cu angajatorii germani va fi susţinut prin Skype și este menit să verifice şi nivelul de cunoaştere a limbii germane. Toate documentele necesare pentru înscriere şi instrucțiunile de completare a acestora pot fi obţinute de la consilierii EURES. Date de contact ale acestora se găsesc aici. Termenul limită pentru înregistrare este 9 februarie.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close