Ex-directorul comercial de la Sameday Courier începe o nouă carieră, în real estate

Dana Gate și-a încheiat activitatea în Sameday Courier, unde era director comercial, la finalul lunii martie, pentru a se implica în compania de consultanță imobiliară ce activează sub brandul RE/MAX Freedom Group, franciză a liderului mondial din domeniu – RE/MAX, ca broker și partener, alături de Octavian Bădescu.

În ultimii zece ani, Dana Gate a evoluat în cadrul Sameday Courier, de la Key Account la Client Happiness Manager. În ultimii ani, a fost director comercial. Este absolventă a Facultății de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București. Are peste zece ani de experiență în vânzări și customer service, în sectorul serviciilor. A avut responsabilități și pe zona de management al calității serviciilor, iar în ultimii doi ani a format și condus o echipă ajunsă la peste 35 de persoane.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dana Gate i se va alătura lui Octavian Bădescu – fost acționar majoritar al Sameday Courier, societate achiziționată de eMAG în 2017. „Principalul motiv pentru care am luat decizia de a mă alătura acestui proiect a fost trecerea firească în zona de antreprenoriat, ca pas în evoluția mea profesională. Faptul că beneficiez de o experiență semnificativă în vânzări, în sectorul serviciilor, colaborarea cu Octavian, desfășurată pe mai mulți ani, și faptul că domeniul consultanței imobiliare mi se pare deosebit de provocator, au contribuit semnificativ la decizie. De asemenea, am avut în vedere și faptul că RE/MAX este compania nr. 1 în lume în acest domeniu, iar Freedom Group, ca franciză, are o strategie ambițioasă pe termen lung”, declară Dana Gate.

RE/MAX Freedom Group are avantajul de a face parte dintr-o rețea ce înglobează, pe plan local, peste 200 de agenți imobiliari, în orașele în care este prezentă RE/MAX România, și peste 100.000 în care este prezența RE/MAX. RE/MAX este lider mondial în real estate și franciza numărul 1 la nivel global în domeniu. Compania, înființată în 1973, în Denver, are peste 100.000 de agenți afiliați, în birouri aflate în circa 100 de țări. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de țări, cu peste 1.800 birouri și 20.000 de agenți, și continuă să se extindă.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close