Ex-directorul de marketing al ING este noul Managing Director al Brandient

Din 15 octombrie, Brandient a numit-o pe Cristina Micu la conducerea locală a companiei, în funcția de Managing Director România.

Dezvoltarea companiei a impus crearea acestei poziții, pentru prima dată în istoria sa de 16 ani. Aneta Bogdan va conduce mai departe grupul Brandient din poziția de CEO/ Managing Partner, cu precădere proiectele de consultanță strategică, cele internaționale și dezvoltarea Brandient Asia (Singapore).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cristina Micu aduce în Brandient una dintre cele mai convingătoare experiențe profesionale de marketing și comunicare pe piața locală, după mai mult de un deceniu ca director Marketing & Customer Strategy pentru ING Bank România și o experiență de brand management în Nestlé România și în antreprenoriat local. „După 20 de ani de carieră în managementul marketingului și al comunicării comerciale și corporate, sunt pregătită să fac trecerea în consultanța de business. Am considerat că Brandient, cu impecabila sa reputație locală și internațională, îmi poate oferi cadrul de dezvoltare profesională și relaționările umane pe care le caut în acest moment”, declară Cristina Micu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close