Fost manager de la Banca Mondială, aproape de board-ul MedLife

Ana Maria Mihăescu, fost manager regional al IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale, şi membru independent în Consiliul de Supraveghere al băncii româneşti cu capital austriac, Raiffeisen Bank, a fost propusă membru independent în Consiliul de Administraţie al MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România.

În ultimii 20 ani, Ana Maria Mihăescu a condus misiunea Corporaţiei Financiare Internaţionale din România, divizie a Băncii Mondiale şi cel mai mare finanţator al sectorului privat în ţările emergente. Între 2011 și 2016, Ana Maria Mihăescu a avut rol decizional în ceea ce priveşte proiectele IFC din mai multe ţări europene, inclusiv România. Anterior a ocupat funcţii de top management în sectorul bancar. Din 2016, face parte din Consiliul de Supravechere Raiffeisen Bank, unde ocupă funcţia de membru independent, pentru un mandat de patru ani.

Pe de altă parte, Mihaela-Gabriela Cristescu s-a retras din Consiliul de Administrație MedLife și și-a depus demisia în 31 august. Mihaela-Gabriela Cristescu este membru în Consiliul de Administraţie MedLife din 2006 și este și fondatorul societății.  Consiliul de Administraţie MedLife este format, în acest moment, din șase membri. Acţionarii MedLife urmează să supună la vot, în următoarea Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor, numirea noului membru din Consiliul de Administraţie al companiei.

Banca Mondială are un nou director de țară pentru România și Ungaria

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close