EXE Software își deschide porțile pentru studenții care vor să-și facă stagiile de practică în IT

În contextul finalului de an universitar, EXE Software a pregătit câteva posturi care să faciliteze conturarea experienței profesionale pentru studenții de la facultățile tehnice, ce vor să-și efectueze, vara aceasta, stagiile de practică.

Companiei românești i se pot alătura studenți și masteranzi din domeniul IT. Ei vor face parte din echipele tehnice de Web Development (.Net) și vor ocupa poziții de Junior Net Developer. Studenții sau masteranzii vor avea ocazia să se familiarizeze cu mediul de lucru într-o companie și să intre în contact cu tehnologii de ultimă generație, dincolo de conceptele și noțiunile teoretice prezentate în facultate. Mai mult, vor avea un mentor, care îi va ghida pe parcursul programului de practică și le va oferi feedback constant despre evoluția lor. În funcție de rezultate, tinerii vor putea să-și continue activitatea în companie, ca angajați.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cum EXE Software este partener Microsoft, pentru majoritatea soluțiilor dezvoltate, practicanții vor putea folosi tehnologii precum .NET Framework, MS SQL Server, Microsoft Business Intelligence (MSBI), SharePoint, ETL/SSIS, Cube Analysis/SSAS și Reporting/SSRS. Vor avea acces și la tehnologie IBM, folosind tool-uri precum Cognos TM1 Architect, Performance Modeler, Cognos TM1 WEB, Perspectives, Café sau Cognos Framework Manager.

„Experiența ne arată că persoane care au venit la noi încă din anii de studiu ne-au rămas alături și chiar au devenit oameni de bază în companie. Ne entuziasmează ideea de fi noi cei ce pot da aplombul studenților la început de drum, care vor să-și clădească o carieră promițătoare. Căutăm candidați capabili să lucreze bine în echipă și care au o influență pozitivă asupra celor din jur, creativi, cu abilități de comunicare, flexibili și proactivi, cărora să le stimulăm viziunea de ansamblu”, declară Karina Uță, HR Manager al EXE Software.

DESPRE EXE SOFTWARE

Este o companie fondată în 2001, specializată în dezvoltare software completă, soluții de performanță și servicii menite să sprijine creșterea afacerilor. Cu peste 150 de proiecte în portofoliu și o rată de retenție de 100 la sută, EXE Software este partener certificat Microsoft de 16 ani și și-a clădit reputația folosind metodologii ca Agile, Waterfall, Extreme Programming (XP) și Adaptive Software Development (ASD).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close