EY dă startul înscrierilor pentru Accelerating Entrepreneurs 2017

Compania EY lansează o nouă ediție a programului Accelerating Entrepreneurs, care se adresează viitorilor lideri de piaţă, companii antreprenoriale inovatoare, aflate la început de drum, cu mare potențial de creștere.

În cadrul acestui program, antreprenorii vor beneficia de consultanță din partea specialiștilor EY și de oportunitatea unui schimb de experiență cu antreprenori de top, de la nivel global, în cadrul evenimentului Strategic Growth Forum, care va avea loc în februarie 2017, la Roma. Programul se adresează startup-urilor centrate pe tehnologie din Europa, iar înscrierile se fac online, până pe 9 decembrie. „Ne dorim să atragem cât mai multe startup-uri românești în program, astfel încât să crescă șansele firmelor locale de tehnologie de a fi reprezentate la Roma. Oportunitățile de networking și mentorat oferite de eveniment sunt excepționale. Vor fi peste 600 de participanți, printre care venture capitalists, reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din Fortune 500 și unii dintre cei mai inovatori și dinamici antreprenori din lume”, declară Alexandru Lupea (foto), Strategic Growth Markets Leader și Audit Partner.

Candidații selectați vor participa la programul dedicat din cadrul EY Strategic Growth Forum de la Roma, între 8 și 10 februarie, cu toate cheltuieile suportate de EY, vor participa la o sesiune EY Growth Navigator, vor beneficia de consultanță permanentă din partea unui expert EY, îndrumare și sfaturi utile pentru planurile viitoare de dezvoltare, vor avea șansa de a-și crea relații de mentorat și de networking, cu oameni relevanți din industrie, și de a cunoaște antreprenori de top din întreaga lume. Candidații trebuie să fie fondatori sau directori ai unor companii private și principalii responsabili pentru performanța recentă a companiei, să aibă o produs, serviciu sau un model de business care să încorporeze o tehnologie inovatoare și să urmărească extinderea internațională, ca parte a planului de dezvoltare. Strategic Growth Forum  face parte dintr-o serie de evenimente globale organizate de EY, care conectează companii, investitori și lideri guvernamentali, pentru a împărtăși strategii de creștere în regiunea mediteraneană și în întreaga lume.

DESPRE EY ROMÂNIA

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 29,6 miliarde de dolari, în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale de la înfiinţare, în 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova (în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău) furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri, către companii multinaţionale şi locale. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc, în fiecare an, la Monte Carlo.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close